Andi TANKO - Herë pas here

Biografia


Andi ka lindur në Tiranë dhe ka nisur të këndojë në moshën 15-vjeçare frymëzuar nga grupet legjendare të rrymës rock. Prej 12 vitesh është performues i muzikës "live" me banda të ndryshme. Andi vjen për herë të tretë në Festivalin e Këngës në RTSH.

Titulli i këngës: Herë pas here

Kompozitori: Andi Tanko

Poeti: Andi Tanko

Orkestruesi: Andi Tanko

Festivali: 62

Këngët Konkurruese