Melodajn MANCAKU - Nuk jemi ne

Biografia


Melodajn ka lindur në Tiranë. Rrugëtimin drejt artit e ka nisur që në moshë të vogël me konkurset e ndryshme për piano dhe këngë. Ajo ka studiuar piano dhe kitarë në Liceun Artistik "Jordan Misja” dhe merr pjesë për herë të dytë radhazi në Festivalin e Këngës.

Titulli i këngës: Nuk jemi ne

Kompozitori: Wendi Mancaku

Poeti: Melodajn Mancaku

Orkestruesi: Wendi Mancaku

Festivali: 62

--

Titulli i këngës: Gjysma e zemrës sime

Festivali: 61

Këngët Konkurruese