Franc KORUNI - E morën botën

Biografia


Franc Koruni vjen për herë të dytë në Festival. Prezantimin e parë e ka në vitin 2017 ku ka gëzuar edhe finalen. Për të, gjëja më e rëndësishme për një muzikant, është ballafaqimi me sa më shumë profesionistë për të kuptuar më qartë nivelin dhe rolin personal si krijues/autor, ndërsa çmimet janë të nevojshme për motivim dhe vëmendje mediatike.“

Titulli i këngës: E morën botën

Muzika: Franc Koruni

Teksti: Franc Koruni

Festivali: 59

Këngët Konkurruese