Festina MEJZINI - Kush je ti dashuri

Biografia


Këngëtarja nga Kosova u bë pjesë e skenës në vitin 2011 me pjesëmarrjen e saj në X-Factor Albania. Më pas ka marrë pjesë rregullisht nëpër festivale dhe koncerte të ndryshme. Rikthehet për herë të tretë ne Festivalin e Këngës. Aktualisht po punon për albumin e saj, me shpresën për ta publikuar sa më shpejt të jetë e mundur..

Titulli i këngës: Melos

Kompozitori: Sokol Marsi

Poeti: Sokol Marsi

Orkestruesi: Sokol Marsi

Festivali: 62

--

Titulli i këngës: Kush je ti dashuri

Teskti: Jorgo Papingji

Muzika: Flamur Shehu

Festivali: 59

Këngët Konkurruese