Inis NEZIRI - Pendesë

Biografia


Inis Neziri vjen për herë të dytë në Festival. Në edicionin e 56-të të tij, u vlerësua me çmimin e tretë.  Fillimet e angazhimeve të saj artistike kanë qenë  në moshën 12 vjeçare, me pjesëmarrjen për herë të parë te Gjeniu i vogël 5.
Ka qenë pjesëmarrëse ne disa festivale ndërkombetare prestigjoze jashte vendit, ku është vlerësuar me çmimin e dytë në Festivalin “Tra la la” , (Maqedoni- 2018) , çmimin “Dreri i Artë” në Festivalin “Cerbul de Aur” (Rumani- 2018) dhe çmimin e parë në Festivalin “New Wave” (Rusi,2019) . Ne vitin 2018  konkuroi në Festivalin  “Kënga Magjike” , ku fitoi çmimin “Best Duet” me Flori Nazifi.

 

“Pendesë”

Muzika: Inis Neziri

Teksti: Elhaid Cufi

Këngët Konkurruese