Fatos SHABANI - Ty

Biografia


Fatos Shabani prezantohet për herë të parë në Festival. Ka studiuar arkitekturë, ndonëse me muzikë merret që kur ishte ende fëmijë. Muzikën s’e ka parë kurrë si garë, por si një formë shprehjeje dhe për këtë arsye angazhohet për të prodhuar muzikë cilësore.

“Ty”- Fatos Shabani

Muzika: Fatos Shabani

Teksti: Fatos Shabani

Këngët Konkurruese