Orgesa ZAIMI - Valixhja e kujtimeve

Biografia


Orgesa Zaimi vjen për herë të katërt në Festivalin e Këngës. Prezantimin e parë në këtë garë muzikore e pati në vitin 2015.  Gjithçka nisi me “Ethet e Së Premtes” 2004, “Star Akademi” 2005, “Kënga Magjike” pesë herë pjesëmarrëse, në 2006- çmimi Best Tendence, katër pjesëmarrje në Top Fest, dy çmime në “Netët e Klipit”.
Në 2014-ën doli albumi “Brand New Day”,  regjistruar dhe prodhuar në Zvicer nga Dominique Meyer pjese e platformave digitale
Amazon iTunes Spotify.

 

“Valixhja e kujtimeve”

Muzika: Gridi Kraja

Teksti:  Olti Curri


Këngët Konkurruese