Kastro ZIZO - Vallja e jetës

Biografia


Kastro Ziso vjen për herë të dytë në Festivalin e Këngës. Rrugën drejt muzikës e nisi më shumë se 20 vjet më parë, duke prodhuar hite, të cilat u shpërblyen me dhjetëra çmime dhe bëjnë pjesë në disa prej albumeve të Kastros. Ka eksperimentuar në disa fusha, si kinemaja dhe për vite mme rradhë ka prodhuar programe televizive. Së fundmi është  angazhuar në prodhimin e një Festivali dedikuar kryesisht të rinjve, “Urta Fest”.

“Vallja e jetës”

Muzika: Kastro Zizo

Teksti: Kastro Zizo

Këngët Konkurruese