Agim POSHKA - Vendi im

Biografia


Agim Poshka është këngëtar i njohur i muzikës së lehtë dhe pop. Pjesëmarrës në skënën muzikore shqiptare prej më shumë se 20 vjetësh, Agim Poshka është fitues i shumë çmimeve në koncerte dhe evente prestigjoze si “Nota Fest” “Këngët e Stinës”, Top Fest, etj

Disa herë pjesëmarrës në Festivalin e Këngës në RTSH, ku në edicionin e 41-të fitoi çminin e orkestrimit më të mirë.

Rikthehet në Fest 59 me këngën “Vendi im” si kantautor.

 

Vendi im

Teksti: Agim Poshka

Muzika: Agim Poshka

Këngët Konkurruese